Start - Scan - Resultaten

Scan de appel met één simpele druk op de knop! Hoe meer u scant, des te betrouwbaarder de resultaten. De applicatie slaat automatisch uw gegevens op en berekend de gemiddelde klasse van uw appel. Sla uw gegevens op en/of verstuur ze via cloud-applicaties, e-mail of zelfs snapchat!

Kleur toont de kwaliteit

De MyFruit Class Selector-app biedt u de mogelijkheid om de grondkleur ontwikkeling van appels en peren bij te houden. Het product verandert van groen (onrijp) naar geel (rijp) afhankelijk van initiële kwaliteit, maar ook de kwaliteit van de bewaring. Het op een praktische manier vastleggen van een grondkleur waarde was tot dusver nog niet mogelijk, maar met deze applicatie kunt u dit voortaan met één simpele druk op de knop doen!

Door zowel bij inslag als tijdens het bewaarseizoen de appel/peer partijen op deze wijze te beoordelen op grondkleur, wordt een indicatie gekregen van de bewaarbaarheid. Juist de verschillen in grondkleur (ontwikkeling) tussen partijen, maar zeker ook tussen vruchten binnen een partij dragen bij aan het kwaliteitsbeeld van de voorraad en aan de bepaling van het juiste moment om ze in de verkoop aan te bieden. Het op een praktische manier, objectief en reproduceerbaar vastleggen van een grondkleur waarde is belangrijk. Juist hiervoor is de app ontwikkeld.

Download
My Fruit
ClassScan
nu!

Beschikbaar voor
iOS en Android